top of page

di 06 jun

|

Ieper

Improbable Art Thinking: create the improbable with certainty

Wat is Improbable Art Thinking? Een methode om met zekerheid het onwaarschijnlijke te creëren Improbable Art Thinking biedt professionals handvaten om succesvol te (re)ageren in een onzekere wereld en ongekende inzichten om relevant te blijven als bedrijf of organisatie.

Registration is Closed
See other events
 Improbable Art Thinking: create the improbable with certainty
 Improbable Art Thinking: create the improbable with certainty

Tijdstip en locatie

06 jun 2023 09:00 – 08 jun 2023 18:00

Ieper, Rijselstraat 27b, 8900 Ieper, België

Over het evenement

Improbable Art Thinking biedt professionals handvaten om succesvol te (re)ageren in een onzekere wereld en ongekende inzichten om relevant te blijven als bedrijf of organisatie. Je hoeft niet creatief te zijn. Dankzij de

Improbable Art Thinking methode kan iedereen een situatie creëren die nog nooit eerder is bedacht. Deze nieuwe en onwaarschijnlijke creatie stelt bovendien het status quo in vraag en biedt ingangen naar nieuwe, toekomstbestendige normen en denkkaders.

Workshop

Improbable Art Thinking is als agile methode gestructureerd rond zes stappen (geven, afwijken, afbreken, dwalen, bespreken en tonen). Met meer dan 2500 deelnemers wereldwijd heeft de methode herhaaldelijk bewezen een garantie te geven op onwaarschijnlijke uitkomsten en diepgaande persoonlijke en

professionele inzichten.

Doen is de primaire vorm van creatie. Een essentieel onderdeel van deze workshop is dan ook ‘eerst doen, dan denken’ en het ontleren van hoe we het al ons leven lang andersom doen. En de kunst om in één beweging te geven aan en te nemen van anderen.

De driedaagse workshop is opgebouwd uit een reeks van ‘ateliers’ waarin deelnemers in kleine groepen aan de slag gaan. Tijdens een vernissage presenteren ze aan het eind hun ‘onwaarschijnlijke kunstwerk’ aan de buitenwereld.

Tussen de ateliers zorgen conferenties voor de nodige handvaten en theoretische onderbouwing.

De internationale deelnemers scoren deze workshop gemiddeld 3,7/4.

Een driedaagse workshop waarin ‘doen’ centraal staat en die je wapent om succesvol te (re)ageren in een onzekere wereld.

Voor wie? Bedrijfsleiders en hun managers en medewerkers.

Wanneer? Dinsdag 6 juni t.e.m. donderdagavond 8 juni, inclusief afsluitende vernissage met

de gecreëerde werken.

Waar? Reichmanns Galerij, Ieper (B).

Wil je meteen meer informatie, vraag dan via info@reichmanns.be de pdf met informatie aan. 

Of klik naar https://www.arteconomy.be/nl/lectures-workshops

Deel dit evenement

bottom of page